Renoveren

Het renoveren van uw woning gaat niet over een nacht ijs. De uitstraling van uw woning wordt grotendeels bepaald door de kleur van uw ramen en deuren, poorten, veranda’s, serres en rolluiken. ASK Renovatie hecht daarom grote waarde aan advies en kwaliteit. Door onze klanten een gedegen advies te bieden bereiken wij altijd een geslaagd eindresultaat.

Ramen & Deuren

Het herlakken van ramen en deuren kan gedaan worden om de vaal geworden kleuren nieuw leven in te blazen. Ook is het mogelijk een geheel nieuwe stijl neer te zetten door het kiezen van een andere kleur. Door dergelijke kleuraanpassingen geeft u uw huis een hele nieuwe uitstraling.

Garagepoorten

Poorten zijn kwetsbaar en slijten daarom snel. Na verloop van tijd kan er verkleuring optreden of is er behoefte aan vernieuwing. Grote vaal geworden vlakken doen afbreuk aan de uitstraling van uw woning cq garage. Renoveren is in deze gevallen de beste optie.

Veranda's & Serres

Veranda’s en serres hebben veel te verduren. Ze zijn vaak geplaatst op een zon rijke locatie, waardoor de kleur wordt aangetast. Of u heeft nieuwe kozijnen laten plaatsen en de huidige kleur van uw veranda of serre komt niet overeen. ASK Renovatie geeft uw veranda of serre een geheel nieuwe uitstraling. 

Rolluiken

Naast praktische functies hebben rolluiken ook grote invloed op de uitstraling van uw woning. Na een aantal jaar kan er verkleuring optreden of de kleur past niet meer bij de ramen en deuren. Zonder vervanging bestaat de mogelijkheid om de uitstraling van uw woning weer naar uw wens te krijgen.
Offerte aanvragen

Start uw renovatie vandaag nog!

Vraag direct & vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

In de praktijk

Renovatie projecten

Bekijk meer renovatie projecten