ASK Renovatie pleit ervoor het leven van de mens te verbeteren met duurzame en innovatie herstelmethodes.

Om dit te bewerkstelligen, is er mede door de toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke producten van zowel onze medewerkers als klanten – in samenwerking met producent PPG Refinish Nederland en leverancier WICO autolakken –  besloten te investeren in duurzame en minder milieubelastende lak- en spuitsystemen.
Concreet houdt dit in dat er allereerst geïnvesteerd is in een zogeheten turbinespuit. Deze vorm van spuiten is minder belastend voor het algehele milieu, doordat er middels deze techniek zeer weinig nevel vrijkomt.

Daarnaast vindt er een overstap plaats naar een ander laksysteem. Het betreffende Selemix systeem is een compleet systeem van PPG Industries dat aan alle eisen van de industriesector voldoet. Selemix lakken bevatten aantoonbaar minder solventen, minder vluchtige organische stoffen en bieden verscheidene glansgradaties. Het is een zeer flexibel systeem met een enorm kleurbereik en uitstekende UV- en corrosiebestendigheid.

ASK Renovatie helpt middels bovengenoemde investeringen het milieu te sparen, zonder in te boeten aan kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze producten? Klik dan hier.