Bedrijf

Dé specialisten op het gebied van (lak)schadeherstel en renovatie!

ASK Renovatie is een modern geoutilleerde onderneming, gespecialiseerd in (lak)schadeherstel van Aluminium, Staal & Kunststofoppervlakken. Door onze gunstige ligging in Midden Limburg (NL) ligt een internationaal werkgebied voor de hand: naast klanten in Nederland ontzorgen wij klanten in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

De herstelspecialisten van ASK Renovatie beschikken over mobiele units, voorzien van de nieuwste producten en technieken. Uw woning, kantoorpand, winkel of bedrijfshal kan daardoor van binnen en/of buiten ter plaatse in de door u gewenste kleur gespoten worden!

ASK Renovatie beperkt zich hedendaags echter niet tot herstel van Aluminium, Staal & Kunststofoppervlakken maar staat ook voor u klaar als het gaat om reparatie van o.a. keukens, verwarmingen en (Renolit)folie.
Zelfs advies over reinigings- en onderhoudsproducten behoort tot ons brede aanbod.

Het team van ASK Renovatie staat 6 dagen per week voor u klaar om u te ontzorgen voor wat betreft (lak)schadeherstel!

Meer weten? Klik hier

Een goed advies, het halve werk!

Missie


De missie die de medewerkers van ASK Renovatie hanteren is het leven van onze medemens te verbeteren met duurzame en innovatieve herstelmethodes. Als experts op het gebied van schadeherstel, onderhoud en renovatie creëren wij een toegevoegde waarde aan de aftersalestrajecten van onze klanten.

Visie


ASK Renovatie streeft naar innovatieve herstelmethodes om de wereld om ons heen duurzamer te maken. Hierbij is ons doel om in 2025 het meest bewonderde renovatiebedrijf in de Benelux te zijn, waarbij we de beste werkomgeving creëren voor medewerkers die onze passie delen. Het resultaat dat hieruit voortvloeit is ongekende meerwaarde voor onze klanten.

Samenwerken aan innovatie en techniek

"Langdurige partnerschappen zijn het investeren waard". Algemeen directeur Hans Timmermans heeft deze slogan als fundering in zijn bedrijf verwerkt. Niet kiezen voor de goedkoopste, vaak makkelijkste optie maar werken aan kwaliteit en innovatie met partners die deze insteek delen.

Niet alleen op dagelijkse basis hebben wij onze partners nodig bij het uitvoeren onze werkzaamheden. Ook tijdens het ontwikkeling van nieuwe technieken en producten zijn onze partners onmisbaar.