Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/a/1/askrenovatie.eu/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/a/1/askrenovatie.eu/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/a/1/askrenovatie.eu/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581 Bouwschade herstel op locatie - ASK Renovatie

Bouwschade

De uitvoering van bouwwerken brengt het risico van schade met zich mee.

De herstelspecialisten van ASK Renovatie zijn dé experts op het gebied van het herstellen van (lak)schades en het renoveren van aluminium, staal en kunststofoppervlakken. Door de integrale aanpak en nauwe samenwerking tussen opdrachtgever en de specialisten van ASK Renovatie verloopt het oplevertraject naar wens & verwachting van alle betrokken partijen.

Of het nu gaat om de renovatie van een bedrijfshal of (kantoor)pand, het herstellen van cementsluier op ramen en deuren of het dichtmaken van foutief geboorde gaatjes, de specialisten van ASK Renovatie verzekeren u van kwalitatief hoogwaardige herstelwerkzaamheden én een tijdige oplevering!

Herstel van o.a.
Transportschade;
Krassen en deuken;
Foutief geboorde gaatjes;
PURschade;
Salpeterzuurschade;
Cementsluier