Hoe werkt het

een offerte in 3 simpele stappen
Vul uw gegevens in
op ons klantportaal
Voeg duidelijke foto's
en beschrijving toe
Verstuur en ontvang
snel een offerte

Onze hersteldiensten


Binnen ASK Renovatie kunnen wij uw schade herstellen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Via onze brede waaier aan hersteldiensten zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de herstelling van schade aan uw deuren, ramen of garagepoorten. Wij zijn uw partner in herstellingswerken.

Bouwschade

Waar gewerkt wordt met metalen, vallen spaanders. Daarnaast komen krassen, deuken, boorgaatjes en transportschade komen veel voor tijdens de plaatsing van ramen & deuren. Met vakmanschap en speciaal ontwikkelde producten verhelpen we deze schades op locatie.

Meer informatie

Chemische schade

Chemische schade wordt veroorzaakt door producten of supplementen die een oppervlak aantasten. Denk bijvoorbeeld aan cementsluier, PUR, taperesten, schoonmaakproducten en zuren. Vaak zien we dat hoe langer een oplossing uitblijft, hoe erger de schade wordt.

Meer informatie

Inbraakschade

Inbrekers laten vaak veel schade achter. Meestal zijn zowel de vleugel als het kader van de deuren en ramen beschadigd, gebogen of zelf afgebroken. U zult versteld staan van de resultaten van herstel aan aluminium en kunststof.

Meer informatie

Folieschade

Folie is naast natlakken de belangrijkste manier om kleur aan te brengen op kunststof ramen. Ook deze folie kan beschadigd raken. De schadeherstellingen van deze folie is vakmanschap en vereist speciale materialen. Onze herstelspecialisten zijn opgeleid om deze herstellingen uit te voeren. Ook houtnerffolie kunnen wij herstellen.

Meer informatie

Verwering

De weerselementen hebben een grote invloed op het kleurbehoud van uw ramen, deuren en poorten. Wanneer u deze niet op regelmatige basis onderhoudt, vergroot u de kans op verwering. Kleuren vervagen en de laagdikte vermindert. Hierdoor wordt het materiaal ook minder beschermd.

Meer informatie

Schade? Ontvang snel een offerte!

Verzamel onderstaande gegevens en vul een offerte aanvraag in. Omschrijf uw vraag zo duidelijk mogelijk. Zo kunnen wij u snel helpen.
  • Overzichtsfoto's volledige gevel / raam / deur
  • Poedercode / kleurcode
  • Adres project
  • Gegevens contactpersoon