Onze belofte is uw garantie

ASK Renovatie heeft ruim 15 jaar ervaring als lakschadespecialist. Onze vakkundig opgeleide herstelspecialisten werken uitsluitend met de beste materialen om een langdurig resultaat te garanderen. Samen met leveranciers en producenten volgen we innovaties op de voet en stemmen we onze kwalitatieve oplossingen hierop af.

Uw garantiebewijs

Dit garantiedocument heeft betrekking op de uitgevoerde werken aan aluminium, stalen of kunststoffen oppervlakken, waarbij derden het materiaal hebben beschermd tegen invloeden van buiten met coating of ander beschermingstechnieken. Deze garantie wordt enkel en alleen gegeven op het element dat door ASK Renovatie behandeld is. Deze specificatie is terug te vinden op uw offerte en op de factuur van de uitgevoerde werken.

10 jaar garantie

Wilt u een beroep doen op de garantie van uw herstelling? Deze garantie dekt de uitgevoerde werken, zoals ze beschreven staan op uw factuur, tegen de volgende gebruiken:

 • Onthechting, schilfering of afbladderen
 • Verkrijting, verkleuring en glansverlies

Onze garantiebewijzen

 

Nazorg & onderhoud

Maakt u gebruik van onze diensten en wilt u een beroep doen op onze garantie? Zorg ervoor dat u de door ASK behandelde elementen regelmatig en professioneel onderhoud. Het onderhoud van uw kozijnen verschilt op basis van het materiaal en de omgeving van de betreffende elementen. Voor advies en aanbevolen producten kan u steeds contact met ons opnemen.


De voordelen van onderhoud, reiniging en bescherming

 • Langdurig gebruik gegarandeerd.
 • Levensduur van het aluminium, kunststof en/of staal tot wel 75 jaar.
 • Hogere verkoopwaarde.
 • Zakelijke offerte?

  Heeft u lakschade opgemerkt op de nieuwe ramen en deuren net wanneer u klaarstond om uw oplevering uit te voeren? Is uw kantoorpand toe aan een grondige renovatie of bent u gewoonweg op zoek naar een partner voor uw kitwerk? Vraag een offerte aan en behoud het overzicht over de status van al uw aanvragen.


  Offerte Zakelijk

  Particuliere bouw?

  Zijn uw kozijnen beschadigd of wilt u uw woning een nieuwe look geven? Vraag een offerte aan. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Onze specialisten stellen u dan de beste oplossing voor.


  Offerte Particulier

  Schade? Snel een offerte ontvangen!?

  Verzamel onderstaande gegevens en vraag een offerte aan. Zet een duidelijke beschrijving van uw vraag in de aanvraag. Op deze manier kunnen wij u snel van dienst zijn.
  • Overzichtsfoto's van de volledige gevel / ramen / deur
  • Poeder- of kleurcode
  • Adres van het project
  • Gegevens contactpersoon