Hoe om te gaan met verzekerings-herstelwerkzaamheden?

Drie tips voor het onderhouden van uw kozijnen
1 februari 2017
Conserveren, dé oplossing voor duurzaam behoud
16 maart 2017

Hoe om te gaan met verzekerings-herstelwerkzaamheden?

Is er bij u een poging gedaan tot of daadwerkelijk ingebroken in uw woning of (kantoor)pand? Een zeer nare ervaring, zowel emotioneel als praktisch. Omdat u wellicht veel dient te regelen, ontzorgt ASK Renovatie u voor wat betreft de aangebrachte materiele schade. Onderstaand vindt u stap voor stap hoe u dient te handelen.
1. Neem allereerst contact op met de regionale politie om het misdrijf te melden, mogelijk heeft de inbreker sporen achtergelaten waarmee de politie de dader op kan sporen. Ruim daarom nog niets op!
2. Zijn er waardevolle spullen gestolen zoals uw bankpas, GSM, laptop of andere zaken, dan dient u nadat u de politie hebt ingeschakeld direct actie te ondernemen. Bel uiteraard uw bank om uw bankpas te laten blokkeren, hetzelfde geldt voor uw mobiele provider.
3. Neem daarna contact op met uw verzekeringsmaatschappij. U krijgt mogelijk een schadeformulier waarop u uw gestolen spullen dient aan te geven, evenals de aangebrachte materiele schade.
4. Na de aangifte, zal de verzekeringsmaatschappij u voorstellen een offerte op te vragen voor de te herstellen zaken, welke u gemakkelijk via onze website kunt opvragen. Nadat uw verzekeringsmaatschappij akkoord is met ons advies, zorgen de herstelspecialisten van ASK Renovatie ervoor dat de inbraakschade perfect hersteld wordt en u niet langer herinnert wordt aan de nare ervaring.