“Kennis is macht, kennis delen is kracht”


16 maart 2017

Conserveren, dé oplossing voor duurzaam behoud

Conserveren, ofwel het verduurzamen, van Aluminium, Staal & Kunststofoppervlakken draagt bij aan het behoud van uw kozijnen. Om uw ramen, deuren en bijvoorbeeld poorten te beschermen […]
6 maart 2017

Hoe om te gaan met verzekerings-herstelwerkzaamheden?

Is er bij u een poging gedaan tot of daadwerkelijk ingebroken in uw woning of (kantoor)pand? Een zeer nare ervaring, zowel emotioneel als praktisch. Omdat u […]
1 februari 2017

Drie tips voor het onderhouden van uw kozijnen

Wilt u uw aluminium, stalen of kunststof ramen en deuren onderhouden? Onderstaand vindt u drie waardevolle tips om uw woning, winkel of bijvoorbeeld bedrijfspand haar frisse […]
20 januari 2017

Oplevering door de ogen van de schadespecialist!

Als herstelspecialist zijn wij iedere dag op pad om schades te herstellen en lakwerken uit te voeren door heel de Benelux. Wij komen op verschillende werkplekken, […]

Veel gestelde vragen op een rij.

1Hoelang duurt het voordat ik een offerte ontvang?
Na het invullen van uw aanvraag, ontvangt u direct een bericht wanneer deze succesvol verstuurd en ontvangen is. Afhankelijk van de omvang van uw aanvraag trachten wij binnen 3 tot 5 werkdagen uw aanvraag verwerkt te hebben.
2Komen de specialisten van ASK Renovatie BV de situatie op voorhand beoordelen?
Doorgaans kunnen onze specialisten uw aanvraag beoordelen aan de hand van de door u aangeleverde informatie. Het is hierbij van belang dat u de aanvraag volledig, inclusief foto’s, indient. Derhalve kiezen wij er standaard voor om bij complexe projecten de situatie op locatie te beoordelen. U krijgt hiervan ten alle tijden bericht.
3Ik weet het kleurnummer niet, wat nu?
Onze specialisten maken op locatie de kleur voor de uit te voeren werken. Echter is het zo dat niet alle kleuren standaard op locatie te produceren zijn. Aan de hand van het kleurnummer kunnen wij beoordelen of dit in ons assortiment zit. Het kleurnummer (RAL, NCS) kunt u terugvinden op de bestelbon of factuur van uw leverancier. Mocht u deze niet in uw bezit hebben, adviseren wij u contact op te nemen met uw leverancier zodat u uw aanvraag volledig kunt indienen.
4Ik weet niet hoe oud mijn woning is, hoe zit dat met het BTW- voordeel?
De BTW- voordeelregel geldt alleen voor klanten woonachtig in België. Is uw huis ouder dan 10 jaar dan worden onze diensten aan 6% BTW gerekend. Bij woningen jonger dan 10 jaar is dit 21%. U bent echter zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste gegevens. Eventuele boetes en/of naheffingen zijn ten alle tijden ten laste van de opdrachtgever.
5Ik heb een spoedopdracht, wat nu?
Het komt regelmatig voor dat klanten een spoedopdracht hebben. Wij denken hierin graag met u mee en zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Door uitgebreide, volledige gegevens aan te leveren, geeft u onze specialisten de mogelijkheid een snelle en correcte beoordeling van uw dossier te maken.
6Ik wil enkel weten of jullie mijn schade kunnen herstellen, een offerte komt later!
Als u enkel wilt weten of onze specialisten een bepaalde schade kunnen repareren, vragen wij u uw aanvraag zo volledig mogelijk in te dienen. Bij de opmerkingen kunt u aangeven dat het enkel een beoordeling betreft en wij zullen u tijdig voorzien van een passend advies.