Hoe werkt het

een offerte in 3 simpele stappen
Vul uw gegevens in
op ons klantportaal
Voeg duidelijke foto's
en beschrijving toe
Verstuur en ontvang
snel een offerte

De specialist op het gebied van (lak)schadeherstel en renovatie


ASK Renovatie is gespecialiseerd in schadeherstel van aluminium, staal & kunststof. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij een brede waaier aan diensten aan. Wij werken op locatie voor internationale bouwondernemingen, profielfabrikanten, lakkerijen en constructeurs. Daarnaast werken wij ook voor particuliere klanten, die wel eens geconfronteerd worden met inbraakschade.

Door onze gunstige ligging bedienen wij klanten in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Als herstelspecialisten beschikken we over mobiele units, voorzien van de nieuwste producten en technieken. Via deze units wordt woning, kantoorpand, winkel of bedrijfshal van binnen en/of buiten in een door u gekozen kleur gespoten! Als specialist beperken we ons niet tot herstel van aluminium, staal & kunststofoppervlakken. We staan ook voor u klaar als het gaat om de renovatie van o.a. keukens, verwarmingen en (Renolit)folie. Zo kunt u een beroep doen op ons om folie op uw keuken te verwijderen.

Voor expertise bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw aftersalestraject is voor uw onderneming. Hierin speelt de lakschadespecialist een grote rol. Natuurlijk is het altijd beter om geen schade tijdens uw oplevering tegen te komen, in de praktijk is deze schade onoverkomelijk. Met de juiste afhandeling van klachten en/of opleverpunten door een ervaren lakschadespecialist, heeft u de handen vrij voor het volgende project. Uw aftersalestraject in veilige en vertrouwde handen. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en nemen dan uw lakschadeherstellingen graag voor onze rekening.

“Uw klant heeft recht op herstelling die minimaal voldoet aan de gebruikelijke 10 jaar garantie die u verstrekt aan uw klant.”


Schadegevallen gebeuren overal, ook in uw sector. Natuurlijk probeert u dit te voorkomen, maar wanneer het toch gebeurt en een reparatie of renovatie nodig is, kunt u een beroep doen op ASK Renovatie. We herstellen alles volgens de geldende kwaliteitseisen. Dit houdt in dat wij nauw samenwerken met alle betrokken partners om herstellingen aan de Qualicoat-norm te laten voldoen.
Uw klant heeft recht op een herstelling die minimaal voldoet aan de gebruikelijke 10 jaar garantie die u verstrekt aan uw klant. ASK Renovatie heeft de juiste producten in huis. Onze vakmensen zijn intern opgeleid om deze herstellingen elke dag opnieuw voor u waar te maken.

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem contact met ons op en wij informeren u graag.

Hans Timmermans
algemeen directeur

Samenwerken aan innovatie en techniek

Langdurige partnerschappen zijn de investering waard. Algemeen directeur Hans Timmermans heeft deze slogan als fundering in zijn bedrijf verwerkt. Kies niet voor de goedkoopste, vaak makkelijkste optie maar werk aan kwaliteit en innoveer met partners die deze insteek delen.

Niet alleen op dagelijkse basis hebben wij onze partners nodig bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Ook tijdens de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten zijn onze partners onmisbaar.