Hoe werkt het

een offerte in 3 simpele stappen
Vul uw gegevens in
op ons klantportaal
Voeg duidelijke foto's
en beschrijving toe
klik op verstuur
u krijgt snel een offerte

Dé schadespecialist op het gebied van (lak)schadeherstel en renovatie!


ASK Renovatie, lakschadespecialist op locatie, is gespecialiseerd in schadeherstel van Aluminium, Staal & Kunststof. Met ruim 15 jaar ervaring op locatie bieden wij een breed scala aan diensten voor een groot klantenbestand. Wij werken op locatie voor grote internationale bouwondernemingen. Daarnaast werken wij voor de particulier, welke geconfronteerd wordt met een inbraakschade.

Door onze gunstige ligging bedienen wij klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De herstel- en lakschadespecialist beschikt over een mobiele units, voorzien van de nieuwste producten en technieken. Uw woning, kantoorpand, winkel of bedrijfshal kan daardoor van binnen en/of buiten ter plaatse in de door u gewenste kleur gespoten worden! De diensten beperken zich niet tot herstel van Aluminium, Staal & Kunststofoppervlakken maar staat ook voor u klaar als het gaat om reparatie van o.a. keukens, verwarmingen en (Renolit)folie.

Ook voor een stuk vakkennis bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw aftersales traject is voor het voortbestaan van uw onderneming. Hierin speelt de lakschadespecialist een grote rol. Ook al is het natuurlijk altijd beter geen schade tijdens uw oplevering tegen te komen, de praktijk wijst echter altijd anders uit. Middels een juiste afhandeling van klachten en/of opleverpunten door een ervaren lakschadespecialist heeft u de handen vrij voor het volgende project. Uw aftersales traject in veilige en vertrouwde handen. Wij staan doorgaans 6 dagen per week voor u klaar om u te ontzorgen voor wat betreft (lak)schadeherstel!

De missie en visie zijn niet altijd even duidelijk in de dagelijkse operatie. Wel degelijk dienen ze als basis voor besluitvorming en toekomstplanning.

Missie

‘Een onderneming die meetbare toegevoegde waarde levert aan haar klanten met betaalbare hersteloplossingen voor aluminium, staal en kunststof oppervlakken.

Visie

‘ASK Renovatie streeft ernaar < 5 jaar de beste lakschadeherstel dienstverlener binnen de reparatie, renovatie en onderhoudsbranche te zijn.


“Uw klant heeft recht op herstelling die minimaal voldoet aan de gebruikelijke 10 jaar garantie die u verstrekt aan uw klant.”


Helaas is ook in uw branche het spreekwoord van toepassing “waar gewerkt wordt vallen spaanders”. Natuurlijk tracht u dit te voorkomen, wie niet. Echter in het geval het toch voor komt en er een reparatie of renovatie noodzakelijk is streven wij als ASK Renovatie ernaar deze aan de oorspronkelijke kwaliteitseisen te laten voldoen. Dit houdt in dat wij bekend zijn met Qualicoat en nauw samenwerken met alle partners in de bedrijfskolom om herstellingen aan deze norm te laten voldoen.
Uw klant heeft recht op herstelling die minimaal voldoet aan de gebruikelijke 10 jaar garantie die u verstrekt aan uw klant. ASK Renovatie heeft hiervoor de juiste producten in huis en haar vakmensen intern opgeleid om dit elke dag weer voor u op locatie waar te maken.

Mocht u hierover aanvullend geïnformeerd willen worden neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag.

Hans Timmermans
algemeen directeur

Samenwerken aan innovatie en techniek

"Langdurige partnerschappen zijn het investeren waard". Algemeen directeur Hans Timmermans heeft deze slogan als fundering in zijn bedrijf verwerkt. Niet kiezen voor de goedkoopste, vaak makkelijkste optie maar werken aan kwaliteit en innovatie met partners die deze insteek delen. Niet alleen op dagelijkse basis hebben wij onze partners nodig bij het uitvoeren onze werkzaamheden. Ook tijdens het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten zijn onze partners onmisbaar.