Oplevering door de ogen van de schadespecialist!

Drie tips voor het onderhouden van uw kozijnen
1 februari 2017

Oplevering door de ogen van de schadespecialist!

Als herstelspecialist zijn wij iedere dag op pad om schades te herstellen en lakwerken uit te voeren door heel de Benelux.
Wij komen op verschillende werkplekken, zowel bij mensen thuis als op grote bouwwerven. Er wordt een hoge mate van flexibiliteit van ons verwacht aangezien iedere opdrachtgever een eigen manier van werken heeft.

Wanneer wij ons werk kunnen uitvoeren onder bepaalde condities dan is het eindresultaat van hoge kwaliteit en de tijdsefficiëntie gegarandeerd.

Zoals wel om bekend herstellen wij schades op locatie en verrichten wij lakwerkzaamheden. Hiervoor is een relatief droge, stofvrije omgeving vereist. Stroom is verder het enige middels welk wij op locatie behoeven. Lak en andere materialen nodig voor het voltooien van de klus hebben wij zelf in onze mobiele units voorradig.

Bij grote opleveringen van bouwprojecten is het vaak wenselijk als een van de laatste partijen hierbij betrokken te raken. Bij eerdere betrokkenheid merken wij dikwijls dat na onze herstellingen er opnieuw schades ontstaan.
Vaak is de hoeveelheid werk moeilijk in te schatten. De een werk met een opleverlijst de ander met meer geavanceerde middelen als Aproplan.  Een andere handige manier om opleverpunten kenbaar te maken is het uit-stickkeren. In maken we samen met de uitvoerder ter plaatste een ronde waarna wij meteen een plan van aanpak maken en aan de slag gaan.

Bij het afronding van de werkzaamheden of aan het einde van de dag overlopen we samen met verantwoordelijke ter plaatse de uitgevoerde werken na om alles te controleren.

Op deze manier zijn wij op ons best en kunnen wij onze specialiteiten het best tot uiting brengen.

herstelspecialist ASK Renovatie BV