Hoe werkt het

een offerte in 3 simpele stappen
Vul uw gegevens in
op ons klantportaal
Voeg duidelijke foto's
en beschrijving toe
klik op verstuur
u krijgt snel een offerte

Bouwschade

Krassen, deuken, boorgaatjes en transport schade zijn veel voorkomende schades tijdens het plaatsen van ramen & deuren. Met vakmanschap en speciaal ontwikkelde producten worden deze schades op locatie verholpen.

Meer informatie

Chemische schade

Onder chemische schade verstaan we schade veroorzaakt door producten of supplementen welke een oppervlak aantasten. Denk bijvoorbeeld aan cementsluier, PUR, taperesten, schoonmaakproducten en zuren. Vaak zien we dat hoe langer een oplossing uitblijft hoe erger de schade wordt.

Meer informatie

Inbraakschade

Inbrekers laten vaak veel schade achter. Vaak zijn zowel vleugel als kader van de deuren en ramen beschadigd, omgebogen of zelf afgebroken. U zult versteld staan van de resultaten van herstel aan aluminium en kunststof.

Meer informatie

Folieschade

Folie wordt steeds vaker gebruikt als afwerking bij kunststof ramen en deuren. Het herstellen van schade aan dit soort folie is vakmanschap en vereist speciale materialen. Ook houtnerf folie is te herstellen op locatie!

Meer informatie

Verwering

De elementen hebben een grote invloed op het kleurbehoud van uw ramen, deuren en poorten. Door het niet periodiek onderhouden hiervan vergroot u de kans op verwering. Kleuren vervagen en de laagdikte verminderd. Hierdoor verminderd ook de bescherming van het materiaal.

Meer informatie

Schade? Snel een offerte ontvangen!?

Verzamel onderstaande gegevens en vul een offerte aanvraag in. Zet een duidelijke beschrijving van uw vraag in de aanvraag. Op deze manier kunnen wij u snel van dienst zijn.
  • Overzichts foto's volledige gevel / raam / deur
  • Poedercode / kleurcode
  • Adres projectlocatie
  • Gegevens contactpersoon